Ny kategori: Debatten om aktiv dødshjælp

Jeg har oprettet en ny kategori, der hedder “Debat om aktiv dødshjælp”. Det betyder, at du let og enkelt kan få en liste over alle indlæg, jeg  har skrevet, der på en eller anden måde beskæftiger sig med begrebet aktiv dødshjælp.

Her finder du videoen i sidemenuen på forsiden

Hvordan du får listen over indlæg, kan du enten se i den korte video, der er på forsiden. Den hedder “Instruktionsvideo: Find let kategorier”. Du kan også læse en skriftlig instruktion på siden “Debatten om aktiv dødshjælp”, som du finder under topmenuen “Handikap”. Du kan også bruge bruge genvejen her og Gå til siden “Debatten om aktiv dødshjælp”.

Mine indlæg omkring aktiv dødshjælp er alle imod aktiv dødshjælp med udgangspunkt i en handikappolitisk synsvinkel. Min kritik tager udgangspunkt i dette og jeg erkender, at denne vinkel ikke favner alle aspekter af de holdninger man kan have til aktiv dødshjælp.

Her finder du siden “Debatten om aktiv dødshjælp” under topmenuen “Handikap”.

I og med jeg tager udgangspunkt i en handikappolitisk vinkel, så er det langt fra alle indlæg, der primært handler om aktiv dødshjælp. Når vi taler aktiv dødshjælp i sammenhæng med handikap så drejer det sig ofte om fravalget af livet med udgangspunkt i at forudsætningerne for at leve et værdigt liv. Derfor har det ofte mere fokus fra min side.

På denne baggrund ønsker jeg heller ikke at gøre min hjemmeside til en slagplads for nogle generelle betragtninger for eller imod aktiv dødshjælp. Alle er velkomne til at kommentere mine indlæg, men jeg forbeholder mig ret til selv at vurdere, hvilke kommentarer, jeg ønsker at lægge plads til både med hensyn til tone og indhold. Jeg må henvise sådanne indlæg til andre steder på de sociale medier. Der er rigeligt med muligheder for, at man kan komme til orde disse steder.

Alle er naturligvis velkomne til at citere fra min side med udgangspunkt i de ©restriktioner, der er angivet nederst på alle sider. God tone vil også være at informere mig, hvis man citerer fra indlæg på denne hjemmeside.

Om Jan V Jakobsen

Handicapaktivist og foredragsholder. Aktiv i Muskelsvindfonden. Medlem af Muskelsvindfondens repræsentantskab.Tidligere kontaktperson for Enhedslistens Handicappolitiske Udvalg og formand for DH I Ringsted. Formand for Ringsted Handicapråd fra 2006 til 2022. Byrådsmedlem for SF 2002-2010 og fra 2011-2021 for Enhedslisten i Ringsted.
Dette indlæg blev udgivet i Debat om aktiv dødshjælp, Nyheder, Teknisk om side og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *