Indlæg på min hjemmeside kan kommenteres

Det har siden 2013 været muligt at kommentere på mine blogindlæg.

Du kommenterer ved at skrive i den boks, der er under hvert indlæg, som hedder “Skriv et svar”. Under er der et felt, hvor du er velkommen til at skrive dine kommentarer.

Du skal være opmærksom på, at kommentarer først vil være synlige, når jeg har godkendt dem. Der er flere grunde til det.

Dels er det nødvendigt, da der er en del spam, der trods filtre ville oversvømme siden, hvis “ordet er frit”.

Dels er tonen både på sociale medier og i kommentarer på sider som min blevet skærpet gennem de sidste år.

Jeg ønsker ikke at gøre min hjemmeside til en slagplads for alle former for betragtninger eller angreb. Dine kommentarer må gerne være kritiske i forhold til det jeg skriver, så længe de er relevante og dialogbaserede.

Alle er velkomne til at kommentere mine indlæg, men jeg forbeholder mig ret til selv at vurdere, hvilke kommentarer, jeg ønsker at lægge plads til både med hensyn til tone og indhold. Jeg henstiller til god tone i kommentarer. Overholder du ikke det, bliver kommentarerne ikke publiceret.

Da jeg ikke har mulighed for konstant at have opmærksomhed på siden, kan der gå op til et par dage, før godkendte kommentarer er tilgængelige på siden.

Alle er naturligvis velkomne til at citere fra min side med udgangspunkt i de ©restriktioner, der er angivet nederst på alle sider. God tone vil også være at informere mig, hvis man citerer fra indlæg på denne hjemmeside.

Om Jan V Jakobsen

Handicapaktivist og foredragsholder. Været aktiv i Muskelsvindfonden. Været medlem af Muskelsvindfondens repræsentantskab, Enhedslistens Handicappolitiske Udvalg og formand for DH I Ringsted. Ligeledes formand for Ringsted Handicapråd (2006 til 2022) og byrådsmedlem for først SF og fra 2011 for Enhedslisten i Ringsted (ialt 2002-2021).
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *