? & Svar

Det sker ofte at der kommer spørgsmål eller kommentarer til mig. Ikke mindst efter et oplæg på SoSu-skoler. Det skal dog ikke hindre nogen andre i også at komme i det spørgende hjørne. Jeg svarer meget gerne , og de bedste Spørgmål & Svar kan du kunne finde her på siden som en slags ‘Ofte stillede spørgsmål’. Du kan sende mig et spørgsmål ved at klikke på ‘Mail’ i topmenuen.

Det hænder, at der er nogen, der brænder inde med et spørgsmål eller ikke lige fik kommet med en kommentar, som egentlig var vigtig. Det kan også være, at du efter at have læst noget på hjemmesiden er brændt inde med et spørgsmål om handicap, du gerne vil have svar på eller en kommentar, du gerne vil komme med.

Jeg svarer gerne på spørgsmål om at leve med et handicap, så godt jeg kan.

Mit udgangspunkt er, at der ikke findes dumme spørgsmål – men det er dumt ikke at spørge.  Du kan derfor spørge om hvad som helst om at leve med et handicap. Det er ikke alle spørgsmål, jeg kan komme med et blot nogenlunde begavet svar på. Det kan være grunden til, at du måske ikke lige finder dit spørgsmål under Spørgsmål & svar.

Du skal være opmærksom på, at jeg ikke kan svare på spørgsmål, der er medicinske, vedrører konsekvenser af bestemte lidelser og tager form at mere faglig rådgivning. Disse emner behandles bedre på de respektive handicapforeningers hjemmesider, på forskningssider og offentlige sider om sundhed og medicin. Jeg svarer på ‘bløde emner’, som f.eks. forståelse for forskellighed, hvordan vi behandler hinanden og de mange og meget forskellige følelser, der knytter sig til at have et handicap.

Alle spørgsmål og kommentarer om at leve med et handicap, der kommer med under Spørgsmål & Svar, vil være anonyme – ingen andre kan se navnet på spørgeren eller få adgang til det.

Du kan sende mig et spørgsmål ved at klikke på ‘Mail’ i topmenuen.

Alle, der stiller et spørgsmål om handicap vil modtage et personligt svar, selv om det kan tage noget tid. Du kan iøvrigt også kommentere mine blogindlæg. Hvordan du gør det, kan du læse mere om ved at klikke her.

Se alle spørgsmål og svar her.