Foredrag

De grundlæggende foredrag, der lige nu er mulighed for at vælge imellem. Men efterspørg gerne andet:

atlmhctrail_244

At leve med et handicap: Dette foredrag er baseret på »storytelling« og dialog. Det kan fleksibelt variere i den konkrete situation ud fra de emner tilhørerne gerne vil høre om. Det indeholder en base med mange forskellige emner.

Aktiv dødshjælp i et handikapperspektiv: Et foredrag, der ser debatten om aktiv dødshjælp i et handikappolitisk perspektiv. Min overvejende argumentation er i modstanden i aktiv dødshjælp. For mig er det langt mere end  en individuelt frihedsvalg.

Kun når_video_107

Kun når vi blander os tæller vi: Et oplæg om, at hvis vi som mennesker med handicap vil have bare den mindste indflydelse er det en nødvendighed at vi blander os i debatten og er synlige. Gør vi ikke det, så er vi uden indflydelse og lader politikerne regere hen over hovedet på os.

.

.

Generelt om foredragene:

Forespørgsler på foredrag og oplæg kan ske via mail (se punktet ‘Mail’ i topmenuen).

Mine foredrag er fleksible både hvad angår varighed og indhold. ikke mindst foredraget At leve med et handicap kan tilpasses meget forskellige målgrupper.

Mine foredrag er bygget op omkring projektionsfremvisning. Jeg medbringer selv udstyr til afvikling, dvs iPad eller computer. Jeg har selv tilkobling til VGA-input med. Er der ikke projektor i lokalet, hvor jeg skal fremvise, kan jeg medbringe projektor og lærred. Der skal udtrykkeligt gives besked senest 3 dage før foredraget, hvis jeg selv skal medbringe projektor og lærred.

Foredragene koster “kun” transporten til den høje statstakst samt eventuelle broafgifter m.v. at få mig til et foredrag.

Foredragene kan i nogle tilfælde arrangeres i samarbejde mellem Muskelsvindfonden, hvor jeg bl.a. indgår som foredragsholder. Der er også mulighed for at få en en række andre aktive foredragsholdere ud fra Muskelsvindfonden. Du kan finde en beskrivelse af alle foredragsholdere fra Muskelsvindfonden ved at  klikke her.

Du kan læse mere om mine foredrag og følge nyheder om dem på Facebook ved at klikke her.