Gider du lige forklare mig hvad pokker det der med “aktive svindlere” handler om?

Svar: I Muskelsvindfonden har “muskelsvindlere” eller bare “svindlere” i mange år været brugt som en forkortelse for “mennesker med muskelsvind”. Det er nærliggende at ændre “svind” til “svindlere”, da de fleste af os kun har ganske få kræfter at gøre godt med.

“Aktive svindlere” er så “mennesker med muskelsvind, der selv er aktive i Muskelsvindfonden”. Det er en vigtig del af fondens tradition at vi selv er aktive for at få et godt liv. F.eks. er stadig flere medlemmer med muskelsvind med, når vi hvert år i juli måned afholder Grøn Koncert rundt om i landet. Det er et aktiv for Muskelsvindfonden, at så mange medlemmer er med i f.eks. boderne ved koncerterne. Det er et blot ét eksempel på “aktive svindlere”.

Om Jan Vagn Jakobsen

Handicapaktivist og foredragsholder. Aktiv i Muskelsvindfonden (medlem repræsentantskabet), Danske Handicaporganisationer (DH ‐ medlem centrale forretningsudvalg), Enhedslistens Handicappolitiske Udvalg (kontaktperson), byrådsmedlem for Enhedslisten I Ringsted, formand for DH I Ringsted og for Ringsted Handicapråd.
Dette indlæg blev udgivet i Spørgsmål og Svar formandsvalg 2016 og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.