1 minut med muskelsvind: styr verden

En ny video i serien 1 minut med muskelsvind. Denne gang om at bruge en Ipad til at styre om ikke hele verden så nogle nødvendige omgivelser.

Jeg nævner i videoen en række anvendelsesmuligheder, som langt fra er udtømmende. Jeg bruger ikke alle de muligheder, der er. Jeg bruger dog også joysticket, når jeg skal tage fotos eller video enten fra Ipad eller Iphone. J-Pad kan kobles sammen med både Ipad og Iphone.

Hvis det skal være fotos eller video i rigtig god kvalitet kan det også kobles med diverse kameraer.

Joystick’er hedder J-Pad Joystick For iPad og produceres af Pretorian Technologies, der kan Googles. Det kan danske forhandlere også. Der er såvidt jeg ved forskellige muligheder.

Hvis man har indlæringsvanskeligheder kan det være forbundet med vanskeligheder at bruge J-Pad. Det må komme an på en prøve i hver enkelt situation.

Denne film er et af mange film i serien “Et minut med muskelsvind”. De øvrige finder du under menuen “Foto/video”.

Om Jan V Jakobsen

Handicapaktivist og foredragsholder. Aktiv i Muskelsvindfonden (medlem repræsentantskabet). Aktiv i Enhedslistens Handicappolitiske Udvalg, formand for DH I Ringsted. Tidligere formand for Ringsted Handicapråd og tidligere byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted.
Dette indlæg blev udgivet i Blogindlæg, Handicapdebat, Nyheder, Video. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *