Site

Min hjemmeside fortæller om mit liv med muskelsvind, om mit handicap-politiske liv, om mit professionelle liv og en smule privat.


En kort gennemgang af menuerne i toppen:

Foto: Vagn Guldbrandsen
Foto: Vagn Guldbrandsen

Om: Det hurtige resumé både på dansk og engelsk (in english please see submenu to the menu Om). Øvrige undersider er bl.a. Mit CV, Rockmusik og lidt om det politiske arbejde, jeg gennem tiden har lavet – bl.a. i Ringsted Byråd for Enhedslisten.

Handicap: Jeg er født med muskelsvind. Undersiderne handler om “Min historie”, om afhængighed af andre m.v. Du finder også Materialer til SoSu og Spørgsmål & svar.

Foredrag: Jeg holder foredrag “At leve med et handicap” ud fra en personlig vinkel i foreninger, virksomheder og ikke mindst på social- og sundhedsskoler. 

Fotos/video: Gå på opdagelse i fotos og videoer, jeg har taget i tidens løb.

Blogs: Mine nyeste skriverier.

JJ ovenfra

Presse: Her finder du pressefotos og omtaler til download.

Brug “Mail” til spørgsmål eller kommentarer.

Fra FB: Til dig, der ikke er eller ikke vil være på Facebook. Du kan her læse, hvad jeg slår op på Facebooksiden om mit foredrag “At leve med et handicap”.

E-bøger: Her kan du gratis hente e-bøger om handicap, som jeg udgiver.

Links: Her finder du links til andre hjemmesider og blogs, som du måske vil synes om, hvis du interesserer dig for nogle af de emner jeg også skriver om.


I sidemenuen Se alle Blogs og Kategorier kan du finde henvisninger til
Artikler og kronikker, jeg har skrevet.
– min Job-Blog m.v..
– De tre små blogs med bøger [Læs], der er små artikler om bøger m.v., som jeg synes, er værd at læse. Der er også film [Se], hvor jeg skriver om de film, jeg synes er værd at se og [Hør], hvor du finder mine anbefalinger af god musik.
– Handicap-debat
 er det, jeg har skrevet om handicap.
Om mit foredrag på Facebook – det jeg skriver på Faceook-siden Jan Jakobsen: “At leve med et handicap” – et foredrag.

Du findes desuden:

Strøtanker, hvor jeg i korte artikler tager emner op, jeg af den ene eller anden grund finder relevante.

Radio Solstråle er mit forsøg på en mere humoristisk tilgang til handicap. Det er der også brug for! Vil du vide mere om, hvorfor Radio Solstråle opstod, så læs  læs mere under topmenuen Handicap/Om Radio Solstråle.

Begge sider finder du ikoner til i menuen til højre.


twitt
Foto: Vagn Guldbrandsen

…til sidst: Jeg arbejder hele tiden på at forbedre denne hjemmeside. Der kommer hele tiden nye artikler og nye afsnit til min historie osv. Den er langt fra færdig. Der dukker hele tiden nyt op i erindringen, som jeg skriver til, efterhånden som jeg får tid til det. Også siden “Liv med hjælpere” [se under handicap], sker der nogle forandringer med. Kig forbi med jævne mellemrum for at se, om der er nyt, som kunne have din interesse.


Bemærk: Du kan her på forsiden tilmelde dig nyhedsmail. Tilmeld dig og få automatisk en mail, når der er nyt på siden. Se øverst i menuen til højre.
Det nyhedsbrev, jeg udgav fra oktober 2014 til februar 2016 med ialt 12 numre finder du alle numre af under menuen “Om”.


Klik for at komme til side med foredrag.
Klik for at komme til side med foredrag.