Fotos/video

  • Via denne side kan du en en række arkiver med fotos og videosekvenser, jeg har taget i tidens løb. En del html-baserede slides er i 2015 konverteret til m4v-filer. De fylder lidt mere, men giver bedre afvikling.

ET MINUT MED MUSKELSVIND:

[NYT] Et minut med muskelsvind: Byrådsarbejde – For mig at se er det så vigtigt, at vi blander os. Det gør vi ved at være aktive i det politiske liv.


Et minut med muskelsvind: At skrive – Det er ikke altid lige nemt at skrive på en computer. Jeg gør det ved at skrive med et joystick på skærmen – eller ved at diktere til computeren.


Et minut med muskelsvind: Styr verden – Om at bruge en Ipad til at styre om ikke hele verden så nogle nødvendige omgivelser.


Et minut med muskelsvind: På tur med overnatning – Det kan være lidt besværligt at rejse som respiratorbruger. Der skal pakkes en del ekstra udstyr – og intet må glemmes… men når alt fungerer, er det ingen sag.


Et minut med muskelsvind: Åh, at være en hjælper – En gang imellem skal der også være plads til noget andet end dødelig alvor… så derfor denne “Et minut med muskelsvind – Åh, at være en hjælper”. Jeg vil lige tilføje, at jeg i virkelighedens verden aldrig er stødt på en hjælper som ham her… og heldigvis for det.


Et minut med muskelsvind – en køretur – I nogle situationer påvirker muskelsvind mit liv meget – i andre slet ikke. Her er en køretur i elkørestol på en cykelsti ad en “hovedfærdselsåre” til mit lokalområde.


Et minut med muskelsvind – musik – I nogle situationer påvirker muskelsvind mit liv meget – i andre slet ikke. Se med her, hvordan det har været, fordi jeg har haft mange gode venner og i mere end 10 år bl.a. kunne spille keyboards i forskellige bands… uden så meget som kunne bære et kg af de tonsvis af udstyr jeg havde.


Et minut med muskelsvind – vand – I nogle situationer påvirker muskelsvind mit liv meget – i andre slet ikke.


Et minut med muskelsvind – indkøb – I nogle situationer påvirker muskelsvind mit liv meget – i andre slet ikke. Indkøb er lidt sværere… alene.


Et minut med muskelsvind – festival – I nogle situationer påvirker muskelsvind mit liv meget – i andre slet ikke.

ANDRE VIDEOER:

Ringsted Å – 2008-2015  – [m4v] – Nogle af mine fotos gennem årene fra åen. De fleste er fra området nedenfor Abelsvej. De er taget over mange år og på flere årstider. De nyeste fotos er først. © Jan Jakobsen 2015.

Efteråret har mange farver   – [m4v] –  Stillfotos gør sig godt, især fra de skæve vinkler, som der er, men som vi sjældent giver os tid til at se eller ganske simpelt ikke kan se… © Jan Jakobsen 2014.

Fiskeøje i åen – en video om, hvad et fiskeøjekamera ser i vandet  – [m4v] – © Jan Jakobsen 2014.

Ved slusen – en video over og i vandet  – [m4v] – © Jan Jakobsen 2014.

Trapper – en fotoserie om tilgængelighed – Musik: Tom Sonntag, foto: Jan Jakobsen  – [m4v] – © Jan Jakobsen/Tom Sonntag 2014.

Fredstunnelen  – [m4v] –  RINGSTED: Tunnelen under ringvejen ved Nørregade 100 til Ringstedet er blevet malet og kan nu smykke sig med titlen “Peace Tunnel”. Nogle dage i juli malede 7 palæstinensiske graffiti-kunstnere løs ikke blot i Ringsted, men også i Malmø og i København. Det blev til billeder fra deres egen virkelighed som er noget anderledes end det vi oplever i vores lille smørhul. © Jan Jakobsen 2014.

Fotos fra Høm Mølle  – [m4v] – Fotos taget ved Høm Mølle (Ringsted Mark). Ringsted Mark ligger lige syd for Ringsted. Drejer du ned ad Høm Møllevej (til højre lige efter Brugsen) skal du ikke ret langt ned ad vejen før den gamle vandmølle toner frem i den skønneste natur langs Ringsted Å. © Jan Jakobsen 2014.

Fotos fra Ringsted Mark  – [m4v] – Ringsted Mark ligger lige syd for Ringsted. Drejer du ned ad Høm Møllevej (til højre lige efter Brugsen) skal du ikke ret langt ned ad vejen forbi den gamle mølle før du møder den skønneste natur langs Ringsted Å. © Jan Jakobsen 2014.

Fotos fra Kilden i St. Bøgeskov  – [m4v] –  Kilden i St. Bøgeskov lige ud til Gyrstinge Sø. © Jan Jakobsen 2014.

Ringsted Syd by Night  – [m4v] –   En aften i april 2014 var kameraet med på en tur langs Næstvedvej.  © Jan Jakobsen 2014.

 

 

De midtsjællandske kirker

Allindemagle Kirke (prøveversion)

Allindemagle kirke  – [m4v] – (PRØVEVERSION 2 – April 2015)

BEMÆRK VENLIGST: De fotos, du kan se under De Midtsjællandske Kirker er historiske. De er taget omkring år 2000. De kan derfor på ingen måde tages som udtryk for, hvordan kirken ser ud i dag.

Det betyder også, at fotografierne er af en helt anden digital kvalitet end man må forvente i dag.
Oprindeligt var fotografierne planlagt til at skulle indgå i en serie, der omfattede fotos af alle kirker i Ringsted kommune. Projektet kuldsejlede, selv om det lykkedes at gennemføre fotograferingen af samtlige kirker. Udvalgte dele af materialet har jeg nu besluttet at lægge på web, så man med de givne forbehold kan se et stykke kirkehistorie.
Fotogrfierne er kun overfladisk korrigerede og, der har ikke været foretaget beskæringer og opretning. Der er ikke ændret i fotografiernes kronologi. Det betyder, at de vises i den rækkefølge,de er optaget og ikke som en sammenhængende guided tur rundt i kirkerne. Alle fotografier er af hensyn til afviklingen på web lagt ud i en begrænset kvalitet.
Fotografierne kan anvendes til privat brug og må under ingen omstændigheder gøres til genstand for kommerciel udnyttelse.

 

Der lægges inden for en ikke nærmere bestemt tidsramme fotos ud efter samme koncept fra de øvrige kirker.

© Jan Jakobsen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *