Tanker i tiden – e-bog

Bemærk: Denne udgivelse forventes at være tilgængelig for gratis download medio august 2016.

Udkast til omslag til bogen "Tanker i tiden".Siden februar 2012 har jeg skrevet blogindlæg. Dels på min egen blog “Job-Blog” og dels på en blog, som jeg har oprettet på avisen.dk. Denne bog indeholder indlæg begge steder fra samt enkelte noter hentet fra min Facebook-profil. Min mening er at tegne et personligt billede af en efter min mening turbulent tid.

Meningen med min “Job-Blog” var egentlig at beskrive min jagt på et fleksjob og de erfaringer, jeg gjorde mig med at søge dette job. Historien spillede imidlertid et af disse løjerlige pus med mig, som vi jo jævnligt kommer ud for: den virkelighed, vi agerer i, ændrer sig samtidig med at vores personlige betingelser og vilkår ændrer sig.

Jeg blev overhalet og overrumplet af historien og det gjorde det svært at fastholde den egentlig rimeligt enkle opgave at beskrive mine forsøg på at finde et nyt fleksjob, da jeg i januar 2012 blev varslet fyret fra det fleksjob i Socialstyrelsen, som jeg havde haft siden 2008.

Kort tid efter jeg begyndte at skrive en “Job-Blog”, kom udspillet til en helt ny fleksjob- og førtidspensionsreform. Det gjorde, at “Job-Blog” ganske væsentligt ændrede karakter. Den fik nu også til mål at levere en kritik af den grundlæggende måde, politikerne valgte at reagere på overfor mennesker med handicap og vores forhold til arbejdsmarkedet. Stadig er det på baggrund mine personlige erfaringer og holdninger.

Om Jan Vagn Jakobsen

Handicapaktivist og foredragsholder. Aktiv i Muskelsvindfonden (medlem repræsentantskabet), Danske Handicaporganisationer (DH ‐ medlem centrale forretningsudvalg), Enhedslistens Handicappolitiske Udvalg (kontaktperson), byrådsmedlem for Enhedslisten I Ringsted, formand for DH I Ringsted og for Ringsted Handicapråd.
Dette indlæg blev udgivet i E-bogsudgivelser og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.