Formandsvalg: jeg er på banen

Som nogle måske allerede ved, så har Evald Krog efter 42 år på posten som formand for Muskelsvindfonden valgt at gå af på næste Landsmøde. Muskelsvindfonden skal i maj ’16 vælge en ny formand.

Jeg har i den forbindelse meldt ud til bestyrelse, repræsentantskab og nu også her, at jeg stiller op som kandidat til formandsposten.

Vi har i Evald en fantastisk formand, der har skabt en forening, som gennem 44 år har rykket både handicappolitisk og skabt fyrtårne som Grøn Koncert, Cirkus Summarum og Musholm. Vigtige bidrag, der giver stadig bedre muligheder for et godt liv for os med muskelsvind. Vi er et kraftcenter i dansk handicappolitik og i udviklingen af forretninger, der giver os både respekt og styrke. Jeg har virkelig lyst til at være med til at fortsætte udviklingen af den forening, vi er stolte af og som inspirerer os.

Jeg vil i den kommende valgkamp fortælle mere om, hvad jeg vil. Dette kun for at fortælle: jeg er på banen.

Om Jan V Jakobsen

Handicapaktivist og foredragsholder. Aktiv i Muskelsvindfonden (medlem repræsentantskabet). Aktiv i Enhedslistens Handicappolitiske Udvalg, formand for DH I Ringsted. Tidligere formand for Ringsted Handicapråd og tidligere byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted.
Dette indlæg blev udgivet i Formandsvalg Muskelsvindfonden: det mener jeg og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *