Læs ’De urørlige’

Skulle nogen få den lidt absurde ide at bruge nogle timer på at læse en god og sågar humoristisk bog om handicap set indefra, så har den franske rigmand Philippe Pozzo di Borgo gjort en rigtig god en af slagsen.

Den findes på dansk under titlen ’De urørlige’ og det er såmænd ingen tilfældighed, at den har fået den titel, for det er den bog, der inspirerede til filmen af samme navn. Filmen trak forrige år fulde huse med sin fortælling om livet med hjælp fra andre.

Filmen har nu også fundet vej til enhver streaming-service med blot nogenlunde respekt for sig selv. Bogen er naturligvis meget mere detaljeret end filmen, og selv om Philippe Pozzo di Borgos liv er noget anderledes end det liv med hjælpere, som vi andre har, så er den så god, at den virkelig er værd at læse. God fornøjelse!

Dette indlæg blev udgivet i Om mit foredrag på facebook. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *