Birgers Heaven: Day to day living with ALS

Se denne PowerPoint af Birger Bergman Jeppesen. Det er stærkt, som Birger bruger kommunikationsteknologien og hele tiden viser andre, at der er mulighed for fortsat at være en aktiv person trods det, man nok kan tillade sig at kalde et massivt handicap. Det er virkelig værd at bruge nogle minutter på denne præsentation, der kan vende op og ned på nogle opfattelser af, hvad isolation og kommunikation er. Jeg vil gøre nogle af Birgers tanker og erfaringer til en del af mine egne foredrag…
Se PowerPoint her:
http://www.birgersfilm.dk/2014/10/23/island-powerpoint-nu-paa-dansk/

Om Jan Vagn Jakobsen

Handicapaktivist og foredragsholder. Aktiv i Muskelsvindfonden (medlem repræsentantskabet), Danske Handicaporganisationer (DH ‐ medlem centrale forretningsudvalg), Enhedslistens Handicappolitiske Udvalg (kontaktperson), byrådsmedlem for Enhedslisten I Ringsted, formand for DH I Ringsted og for Ringsted Handicapråd.
Dette indlæg blev udgivet i Om mit foredrag på facebook. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *