Torben Madsen – derfor stemmer jeg på Jan

Nu nærmere vores landsmøde sig. I år sker der noget usædvanligt i Muskelsvindfonden, vi skal vælge ny formand. For nogen er det ikke en overraskelse, men jeg vil gerne opfordre til at stemme på Jan Jakobsen. Jan og jeg har kendt hinanden siden midt 70’erne.

Jan har handicappolitik som et centralt focus område. Han går ind for at vores forening skal være en forening der samler os, ikke som det er nu hvor tendensen er at vi putter os i forskellige diagnosegrupper og tro at den ene diagnose er viktiger end de andre.

Hele Jans voksne liv har, han i en eller anden grad, været tilknyttet arbejdsmarked. Med den måde der føres politik på nu om stunder, har det meget stor vigtighed at vi får en formand som har fingeren på pulsen. Har en samlende kraft. Men vigtigst af alt er at Jan er det bedste bud på en formand som magter opgaven og magter at løfte ’arven’.

Om Jan V Jakobsen

Handicapaktivist og foredragsholder. Aktiv i Muskelsvindfonden (medlem repræsentantskabet). Aktiv i Enhedslistens Handicappolitiske Udvalg, formand for DH I Ringsted. Tidligere formand for Ringsted Handicapråd og tidligere byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted.
Dette indlæg blev udgivet i Formandsvalg Muskelsvindfonden: Derfor stemmer jeg på Jan, Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *