Det er i detaljen, djævelen ligger gemt

10365328_10152697480229481_4380966021424230753_o-1

xxx

Der er indgået forlig mellem alle partier i Ringsted Byråd om budget med undtagelse af Enhedslisten. Enhedslisten har udsendt en pressemeddelelse onsdag morgen den 24. september, da vi fik kendskab til det resultat af forhandlingerne, som forligspartierne indtil videre har meldt ud.

– Det er altid i detaljen, at djævelen ligger gemt. Det er derfor også naturligt, at forligspartierne foreløbig har valgt ikke at gå i detaljer med konsekvenserne af forliget, supplerer byrådsmedlem Jan Jakobsen i en kommentar til budgetforliget.

– Man nøjes med at fremhæve de positive sider. Mangler og ulemper får vente. Vi synes i Enhedslisten ikke, at det harmonerer med den åbenhed, som vi kunne forvente af en borgmester, der siger, han vil styrke kommunikationen med borgerne.

– Vi ved heller ikke noget om, hvilke hensigtserklæringer, man har valgt at tage med og hvad man har udeladt i det endelige kludetæppe.

Du kan læse mere om Enhedslistens holdning på Ringsted-afdelingens hjemmeside ved at klikke her.

Dette indlæg blev udgivet i Byråd/Enhedslisten/Politik, Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *