Privat

Det meste af mit privatliv forbliver privat, men her kan du få lidt om de relationer, som naturligvis betyder meget for mig.

Jeg har siden 1989 været gift. Min kone har to børn fra et tidligere ægteskab. De er født i henholdsvis 1979 og 1984, og boede begge hos os indtil de flyttede hjemmefra.

Min kone indgår ikke i min hjælp, da jeg, som du kan læse om under ‘Handicap’/’Min historie’, har meget dårlige erfaringer med dette. Vi vil gerne kunne bevare det som relationer i et ganske almindeligt forhold mellem ægtefolk.

Luftfoto af området, hvor vi bor

Tæt på både by og natur i den sydlige del af Ringsted

Vi har i alle årene boet i et parcelhuskvarter i den sydlige del af Ringsted. Her er der både natur og ikke særligt langt til bymidten.

Vi bor i et aktivt lokalområde, der har ‘fostret’ mange gode initiativer. Området har en meget blandet befolkning. Det har ikke altid været uproblematisk, men områdets skole og de stedlige boligforeninger har gjort et stort arbejde for, at det er blevet et rigtigt godt kvarter.

Der er og især har været en lang række borgerinitiativer i området, som vi har deltaget i. Fra begyndelsen af 1990’erne var der et musicalprojekt i området, som blev startet som et ‘socialt projekt’ netop med udgangspunkt i skolen. Formålet var at få børn, unge og forældre til at arbejde sammen om at skabe fælles sociale aktiviteter. Det lykkedes til fulde at få dette projekt til at køre – og det eksisterer den dag i dag som en forening kaldet Spamus. Det er en succeshistorie, som har haft mange konsekvenser for lokalområdet.

Idyl ved Ringsted å med køer på mark lige ned til åen. Dette område ligger kun få minutters gang fra, hvor vi bor.

Området fik i begyndelsen af 2000 en såkaldt Multihal, der er centrum for såvel sport som kulturaktiviteter.

Området et blevet centrum for en række skoler, som det gennem en årrække har været planlagt at placere her.