Aktiv dødshjælp i et handikapperspektiv

Aktiv dødshjælp i et handikapperspektiv« er et nyt foredrag, jeg udbyder. Her er hensigten målrettet at fokusere på debatten om aktiv dødshjælp i det perspektiv, der handler om handikap.

Min overvejende argumentation er i modstanden i aktiv dødshjælp. For mig er aktiv dødshjælp langt mere end et individuelt frihedsvalg, der vedrører den enkelte.

Der er i dette foredrag mest fokus på den socialpolitiske indsats, som er helt nødvendig – ikke mindst i kommunerne – for at imødegå den efterspørgsel på dødshjælp, som kan være en alvorlig konsekvens, når den socialpolitiske indsats er utilstrækkelig.

Som mine øvrige foredrag kan også dette foredrag tilpasses forskellige målgrupper og have forskellig vægt alt efter, hvor meget, der skal gås i dybden med de mange delemner, foredraget kan indeholde. Du kan læse meget mere på siden om foredraget ved at klikke her eller ved at gå ind på topmenuen “Foredrag” ovenfor.

Du kan få mere at vide om alle mine foredrag ved at klikke her. Her finder du både alle de praktiske oplysninger og, hvad der fra start er nok så godt at vide: at alle foredragene “kun” koster transporten til den høje statstakst samt eventuelle broafgifter m.v.

Om Jan Vagn Jakobsen

Handicapaktivist og foredragsholder. Aktiv i Muskelsvindfonden (medlem repræsentantskabet), Danske Handicaporganisationer (DH ‐ medlem centrale forretningsudvalg), Enhedslistens Handicappolitiske Udvalg (kontaktperson), byrådsmedlem for Enhedslisten I Ringsted, formand for DH I Ringsted og for Ringsted Handicapråd.
Dette indlæg blev udgivet i Debat om aktiv dødshjælp, Foredrag, Nyheder og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.