Et værdigt liv – en værdig død?

Kom til gå-hjem-møde den 31. maj, hvor formanden for Etisk Råd, børnelæge og overlæge Gorm Greisen og handicapaktivist Jan Vagn Jakobsen kommer med forskellige perspektiver til debatten om det værdige liv og den værdige død.

Debatten om aktiv dødshjælp blusser op med jævne mellemrum, og senest har en meningsmåling vist, at et flertal i befolkningen er positivt stemte overfor indførelse af aktiv dødshjælp i Danmark. Men hvilke muligheder findes allerede i dag, og slår de til?

Dagens foredragsholdere vil med deres oplæg give to forskellige indblik i, hvad der kan gemme sig bag et ønske om ”et værdigt liv og en værdig død” set fra henholdsvis et patientperspektiv og et lægeperspektiv.

Læs mere her.

Om Jan Vagn Jakobsen

Handicapaktivist og foredragsholder. Aktiv i Muskelsvindfonden (medlem repræsentantskabet), Danske Handicaporganisationer (DH ‐ medlem centrale forretningsudvalg), Enhedslistens Handicappolitiske Udvalg (kontaktperson), byrådsmedlem for Enhedslisten I Ringsted, formand for DH I Ringsted og for Ringsted Handicapråd.
Dette indlæg blev udgivet i Blogindlæg, Debat om aktiv dødshjælp, Foredrag, Handicapdebat, Nyheder og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *