Stiller op til repræsentantskabet i Muskelsvindfonden

Her kan du læse den begrundelse, som jeg har sendt til Muskelsvindfondens hjemmeside og til vores blad Muskelkraft.

Jeg har i 9 år siddet i repræsentantskabet og vil gerne fortsætte.
Der er mange handikappolitiske dagsordener, vi i Muskelsvindfonden skal sikre os indflydelse på. Ikke mindst lovgivning, der bedrer retssikkerheden i kommunerne, debatten om aktiv dødshjælp, mangfoldigheden i Muskelsvindfonden og vores progressive indflydelse i hele handikapbevægelsen og DH. Det er kun nogle af de emner, jeg ser som vigtige.

Jeg kender den politiske virkelighed og hvordan vi kommunikativt bruger rammerne – og at vi også må kunne bryde med dem for at skabe os et liv som resten af befolkningen. Vi må sikre det fællesskab, vi vil være en del af.

Vi har bl.a. med ”Plads til forskelle” skabt stadig nye handikappolitiske mål til gavn for alle med handikap. En rolle vi stadig har, selv om det har været en stor opgave for en ny formand at få fodfæste efter Evald. Jeg ser det som vellykket. Vi har en fælles retning, der styrker både Muskelsvindfonden og bevægelsen.

Jeg vil bidrage til denne udvikling og er ikke et sekund i tvivl om at vi sammen fortsat vil og kan skabe vigtige resultater for medlemmerne, handikapbevægelsen og mangfoldigheden. Det er derfor vi er her.

På Muskelsvindfondens hjemmeside kan du se alle de kandidater, der indtil videre stiller op.

Om Jan V Jakobsen

Handicapaktivist og foredragsholder. Aktiv i Muskelsvindfonden. Medlem af Muskelsvindfondens repræsentantskab.Tidligere kontaktperson for Enhedslistens Handicappolitiske Udvalg og formand for DH I Ringsted. Formand for Ringsted Handicapråd fra 2006 til 2022. Byrådsmedlem for SF 2002-2010 og fra 2011-2021 for Enhedslisten i Ringsted.
Dette indlæg blev udgivet i Blogindlæg, Debat om aktiv dødshjælp, Handicapdebat, Nyheder og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *