Trapper


For 3-4 år siden lavede jeg et lille eksperiment. Jeg kørte en eftermiddag gennem min by og tog et foto af alle de steder jeg ikke kunne komme ind på grund af trapper – både til butikker, opgange og i bymiljøet. Det blev til mere end 200 fotos og denne film, hvor komponisten Tom Sonntag har stillet musikken til rådighed. Det går lidt hurtigt, men du skal heller ikke dvæle ved den enkelte trappe… Du skal have indtryk af omfanget!

Filmen er aktuel, når vi taler lov om ikke-diskrimination af mennesker med handikap, så derfor kommer den ud her på siden nu. Tilgængelighed er ikke med, som det ser ud lige nu, i det lovforslag man vil lægge frem.

Dette indlæg blev udgivet i Handicapdebat, Nyheder, Video og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *