Fremlæggelse Workshops LOBPA

lobpa2

I november 2016 afholder LOBPA (Landsorganisationen Borgerstyret Personlig Assistance) 3 workshops om brug af sociale medier. De bliver afviklet i Aalborg 7. november, Fredericia 15. november og Høje Taastrup 29. november.

Medvirkende er Benjamin Rud Elberth (ekspert i sociale medier), Jesper Mathiesen (medlemskonsulent i LOBPA) og undertegnede som bruger af sociale medier.

Formålet med workshops’ene er at sætte flere med handicap i gang som deltagere i en dialog om, hvorfor f.eks. Borgerstyret Personlig Assistance og andre kompenserende tiltag er så vigtigt for os for at kunne deltage aktivt i samfundet og debatten.

Præsentation LOBPA’s Workshop om sociale medier: Ved at følge linket nedenfor kan du selv klikke dig igennem hele min præsentation ved workshops’ene.

Nedenfor finder du min fremlæggelse. Det er værd at bemærke at første gang du ser præsentationen, kan der godt gå lidt tid inden den er klar til visning. Men tålmodighed lønner sig.
Præsentation LOBPA.

http://www.jan-jakobsen.dk/LOBPA_SoMe/assets/player/KeynoteDHTMLPlayer.html#0

Vær også opmærksom på, at der er mulighed for at få besøg af mig med mit eget foredrag “Kun når vi blander os tæller vi“.

lobpa-1

Om Jan V Jakobsen

Handicapaktivist og foredragsholder. Været aktiv i Muskelsvindfonden. Været medlem af Muskelsvindfondens repræsentantskab, Enhedslistens Handicappolitiske Udvalg og formand for DH I Ringsted. Ligeledes formand for Ringsted Handicapråd (2006 til 2022) og byrådsmedlem for først SF og fra 2011 for Enhedslisten i Ringsted (ialt 2002-2021).
Dette indlæg blev udgivet i Blogindlæg, Foredrag, Nyheder og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *