Ny præsentationsvideo om foredraget “At leve med et handicap”

At leve med et..._4_187Jeg har lavet en ny præsentationsvideo om mit foredrag “At leve med et handicap”. Foredraget er stadig mit “vigtigste” foredrag på grund af dets opbygning, der gør, at det let lader sig målrette mod vidt forskellige målgrupper – og at det kan ændres selv i løbet af selve foredraget alt efter de “behov” der er for at fokusere på bestemte området.

Det har ikke mindst vist sig at være en kæmpe fordel i forhold til skoler og institutioner. Der er stor forskel på, hvor interessen ligger for at høre om nogle emner, og det er der mulighed for, med den opbygning, som foredraget har fået i dag.

Foredraget er bugget op om en række centrale emner, jeg – og dermed også tilhørerne – kan vælge at gå mere eller mindre i dybden med eller helt springe over. På den måde kan det gøres mere vedkommende og bliver ikke so, “statiske” foredrag, der slavist følger en en færdigt tilrettelagt fremlæggelse.

Videoen viser i hurtige glimt dele af hovedindholdet og slal udelukkende være en appetitvækker i forhold til mulighederne.

atlmhctrail_244Videoen kan ses ved at klikke på ikonet med “trailer” til venstre for denne tekst. Du må meget gerne dele videoen. Det kan gøres ved at linke til udgaven på YouTube, der har denne adresse: https://www.youtube.com/watch?v=6yzbDVtnudw

Videoen Findes også på min Facebookside om netop dette foredrag. den finder du her: https://www.facebook.com/Jak.foredrag/

 

Om Jan V Jakobsen

Handicapaktivist og foredragsholder. Aktiv i Muskelsvindfonden (medlem repræsentantskabet). Aktiv i Enhedslistens Handicappolitiske Udvalg, formand for DH I Ringsted. Tidligere formand for Ringsted Handicapråd og tidligere byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted.
Dette indlæg blev udgivet i Foredrag, Nyheder, Om mit foredrag på facebook. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *