Til minde om Evald Krog

Foto af Evald Krog

Verden har mistet et stort menneske. Det var den første tanke, der fløj gennem hovedet på mig, da jeg fra en ven hørte at Evald Krog er død. Jeg havde – lidt uvant i disse tider – ikke været på de sociale medier dagen igennem.

Der er ingen tvivl om, at Evald var en stor inspirator for mange af os. Et midtpunkt, der kunne få det bedste ud af alle omkring sig og som aldrig sparede sig selv. Altsammen til stor gavn for alle med muskelsvind – og for hele handicapbevægelsen.

Et livsværk, der stadig vil lyse og leve videre i nye generationer, der har lært af stædigheden, opfindsomheden og den dygtige pranger, der nærmest var et varemærke for Evald

Evald, du har udrettet noget stort. Du har efterladt dig noget endnu større. Noget, der er værd at tage vare på. Bygge videre på. En stor arv at bære.Æret være dit minde.Tanker til familien.

(Eget foto)

Om Jan Vagn Jakobsen

Handicapaktivist og foredragsholder. Aktiv i Muskelsvindfonden (medlem repræsentantskabet), Danske Handicaporganisationer (DH ‐ medlem centrale forretningsudvalg), Enhedslistens Handicappolitiske Udvalg (kontaktperson), byrådsmedlem for Enhedslisten I Ringsted, formand for DH I Ringsted og for Ringsted Handicapråd.
Dette indlæg blev udgivet i Blogindlæg, Nyheder og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *