Sommerreflektion

Rude med regnskaber,

Det er jo officielt sommerferie i øjeblikket. Det er blevet til lidt småture osv., men indtil videre har det meste af tiden været til indendørs sysler.

Som kender af det “danske vejr” er det jo smart at have en “Plan B”… og det har jeg naturligvis sikret mig.

“Plan A” var at sætte mig i haven med en god bog. Den plan kan både i oplagte tilfælde og i tvivlstilfælde erstattes af “Plan B”, der lyder: rul udefra ind over dørtrinnet og fortsæt indendørs som i “Plan A”.

Det giver færrest ærgrelser og mindre udsigt til den danske nationalfølelse: lurende dårligt humør.

Både “Plan A” og “Plan B” fungerer fortræffeligt og giver overskud til at bruge de frigjorte ressourcer på noget mere konstruktivt end at blive vrissen over vejrguderne.

Noget konstruktivt at kaste sig over kan være de, der prøver at styre handicappolitikken i Danmark. Utallige eksempler her fra siden er kommunerne og deres Landsforening KL.

For godt nok er det ferie og vi går i dvale. Men helt ferie kan vi jo ikke holde, hvis vi ikke vil vågne op til et stadigt mindre socialt Danmark… magten holder ikke ferie. Fortsat god ferie… – og vær beredt!

Om Jan Vagn Jakobsen

Handicapaktivist og foredragsholder. Aktiv i Muskelsvindfonden (medlem repræsentantskabet), Danske Handicaporganisationer (DH ‐ medlem centrale forretningsudvalg), Enhedslistens Handicappolitiske Udvalg (kontaktperson), byrådsmedlem for Enhedslisten I Ringsted, formand for DH I Ringsted og for Ringsted Handicapråd.
Dette indlæg blev udgivet i Blogindlæg, Nyheder og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *