Du er både på Facebook og har hjemmeside. Det forvirrer mig, så hvorfor?

Svar: Jeg indrømmer, at det kan virke forvirrende med både hjemmeside, valgprofil på Facebook og (i mindre grad) også Twitter og Instagram.

På hjemmesiden www.jan-jakobsen.dk, kan du læse alt, jeg skriver. På forsiden af hjemmesiden finder du alt i den rækkefølge, jeg har skrevet det. Det nyeste er øverst. Hvis du kun er interesseret i formandsvalget i Muskelsvindfonden, trykker du på forsiden på firkanten til højre, “Formandsvalg i Muskelsvindfonden maj 2016”.

Når jeg bruger Facebook, Twitter og Instagram er det kun for at henvise til hjemmesiden. Det skyldes først og fremmest, at det er nemmere at finde rundt på min hjemmeside end det er på Facebook. Selv om Facebook er brugt af mange, er det kun lige det nyeste man ser. Desuden er det ikke alle, der er på Facebook.

Hvis du vil finde det hele ét sted, så brug hjemmesiden www.jan-jakobsen.dk.

Om Jan Vagn Jakobsen

Handicapaktivist og foredragsholder. Aktiv i Muskelsvindfonden (medlem repræsentantskabet), Danske Handicaporganisationer (DH ‐ medlem centrale forretningsudvalg), Enhedslistens Handicappolitiske Udvalg (kontaktperson), byrådsmedlem for Enhedslisten I Ringsted, formand for DH I Ringsted og for Ringsted Handicapråd.
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder, Spørgsmål og Svar formandsvalg 2016 og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.