Tekster om opstilling som e-bog

Derfor-stiller-vers1-ebogNYHED- KLAR TIL DOWNLOAD NU:
Derfor stiller jeg op til formand for Muskelsvindfonden

Dette er ikke en bog… Det er en samling tekster, som du kan hente som e-bog. Det skyldes, at jeg har erfaret, at det for nogen, heriblandt mig selv, er lettere at læse e-bøger, der er en mere fleksibel form end web-sider.

Og forsidetitlen er god nok. Samtlige kapitler handler om, hvorfor jeg stiller op som formand for Muskelsvindfonden i maj 2016. Da der stadig kommer nye tekster til kan der senere komme en ny version. Den aktuelle version hedder “April 2016 – version 1”. Nye versioner finder du her på siden E-bøger, hvor du også kan hente e-bøgen nu. Bogen er i formatet epub, der kan læses på alle platforme.

Om Jan Vagn Jakobsen

Handicapaktivist og foredragsholder. Aktiv i Muskelsvindfonden (medlem repræsentantskabet), Danske Handicaporganisationer (DH ‐ medlem centrale forretningsudvalg), Enhedslistens Handicappolitiske Udvalg (kontaktperson), byrådsmedlem for Enhedslisten I Ringsted, formand for DH I Ringsted og for Ringsted Handicapråd.
Dette indlæg blev udgivet i Formandsvalg Muskelsvindfonden: det mener jeg, Handicapdebat, Nyheder og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.