Jeg vil i den kommende tid uddybe…

Der er en begrænsning på, hvor lange vores præsentationer må være, når vi opstiller til poster i Muskelsvindfonden. Det er helt fair, for præsentationen skal kun give overblik.

Det betyder selvfølgelig, at mange nuancer i min opstilling går tabt.

Jeg uddyber derfor i den kommende tid emner fra præsentationen i artikler. Vælg at læse de emner, der betyder mest for dig – eller de emner, du ikke ved nok om.

Artiklerne kan læses her:

1) min Facebook-side om opstilling: https://www.facebook.com/janjakvalg16/

2) min hjemmeside: http://jan-jakobsen.dk/?cat=354

3) Vær også opmærksom på at du kan stille mig spørgsmål og få svar omkring min opstilling. Den side finder du her: http://jan-jakobsen.dk/?cat=351

MEN NEMMEST AF ALT: Tilmeld dig mailing-listen øverst til højre på forsiden af min hjemmeside. Så får du automatisk mail, når der er nyt. Du kan være sikker på, at alt, jeg skriver kan læses på min hjemmeside, så det giver let og enkelt et overblik.

 

Om Jan Vagn Jakobsen

Handicapaktivist og foredragsholder. Aktiv i Muskelsvindfonden (medlem repræsentantskabet), Danske Handicaporganisationer (DH ‐ medlem centrale forretningsudvalg), Enhedslistens Handicappolitiske Udvalg (kontaktperson), byrådsmedlem for Enhedslisten I Ringsted, formand for DH I Ringsted og for Ringsted Handicapråd.
Dette indlæg blev udgivet i Formandsvalg Muskelsvindfonden: det mener jeg, Nyheder og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.