Julehumør!

Alle marketingsguruer siger samstemmende, at juletiden er årets bedste tid for køb og salg. Det kan jeg jo ikke sidde overhørigt. Så her er årets helt fantastiske juletilbud: saml 20-100 (tø-hø) mennesker fra din arbejdsplads, forening, dit bibliotek eller whatever, hvor det er relevant. Find et (tilgængeligt) lokale – og jeg kommer og holder et foredrag “Om at leve med et handicap”. Variabel spilletid fra 1-3 timer. I skal kun betale transporten fra Ringsted og til stedet, hvor det skal foregå… og hjem igen, altså. Prisen er 3,73 pr. kørt km tillagt eventuelle broafgifter. Det kan da umuligt blive et bedre slag-jule-tilbud… så slå til mens tid er!
PS: ingen fortrydelsesret… når vi først er kørt hjemmefra!

Dette indlæg blev udgivet i Om mit foredrag på facebook. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *