Nyt på hjemmesiden: Spørgsmål & svar om at leve med et handicap

Det hænder efter et oplæg på SoSu-skoler, at der er nogen, der brænder inde med et spørgsmål eller ikke lige fik kommet med en kommentar, som egentlig var vigtig. Det kan også være, at du efter at have læst noget på hjemmesiden er brændt inde med et spørgsmål om handicap, du gerne vil have svar på eller en kommentar, du gerne vil komme med.

Jeg svarer gerne på spørgsmål om at leve med et handicap, så godt jeg kan, og de bedste Spørgsmål & svar finder du nu her på hjemmesiden som en slags ‘Ofte stillede spørgsmål’. Du finder dem ved at gå ind på ‘Handicap’ i topmenuen. Her kommer en undermenu, hvor du længst til højre finder menuen ‘Spørgsmål & svar’. Du kan også komme direkte til siden ved at klikke her.

Mit udgangspunkt er, at der ikke findes dumme spørgsmål – men det er dumt ikke at spørge.  Du kan derfor spørge om hvad som helst om at leve med et handicap. Det er ikke alle spørgsmål, som jeg kan komme med et blot nogenlunde begavet svar på. Det kan være grunden til, at du måske ikke lige finder dit spørgsmål under Spørgsmål & svar.

Du skal være opmærksom på, at jeg ikke kan svare på spørgsmål, der er medicinske, vedrører konsekvenser af bestemte lidelser og tager form at mere faglig rådgivning. Disse emner behandles bedre på de respektive handicapforeningers hjemmesider, på forskningssider og offentlie sider om sundhed og medicin. Jeg svarer på ‘bløde emner’, som f.eks. forståelse for forskellighed, hvordan vi behandler hinanden og de følelser, der knytter sig til at have et handicap.

Alle spørgsmål og kommentarer om at leve med et handicap, der kommer med under Spørgsmål & svar, vil være anonyme – ingen andre kan se navnet på spørgeren eller få adgang til det.

Du kan sende mig et spørgsmål ved at klikke på ‘Mail’ i topmenuen. Du kan også komme direkte til mail ved at klikke her.

Alle, der stiller et spørgsmål om handicap vil modtage et personligt svar, selv om det kan tage noget tid.

Du kan iøvrigt også kommentere mine blogindlæg. Hvordan du gør det, kan du læse mere om ved at klikke her.

Om Jan Vagn Jakobsen

Handicapaktivist og foredragsholder. Aktiv i Muskelsvindfonden (medlem repræsentantskabet), Danske Handicaporganisationer (DH ‐ medlem centrale forretningsudvalg), Enhedslistens Handicappolitiske Udvalg (kontaktperson), byrådsmedlem for Enhedslisten I Ringsted, formand for DH I Ringsted og for Ringsted Handicapråd.
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *